Enorme vakkennis en scherp in analyse en advies

TienOpleidingen is inmiddels in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een netwerkorganisatie. In samenwerking met diverse professionals biedt TienOpleidingen een rijk scala aan cursussen, trainingen, coaching en advies.

De eigenaar, Tineke Visser werkt al meer dan 15 jaar als trainer en adviseur binnen de medezeggenschap. Zij is van huis uit organisatie antropoloog, en heeft dan ook een grote belangstelling voor verschillende culturen binnen organisaties. Haar ervaring als ambtelijk secretaris, or-lid en teamleider maakt dat zij vanuit verschillende perspectieven de vraagstukken weet te benaderen en vraagstukken herkent.

Zij ontwerpt diverse trainingen en workshops voor ondernemingsraden. Waarbij ze zich de laatste jaren voornamelijk heeft toegelegd op groepsprocessen. Met haar enorme vakkennis en een goed gevoel voor zowel de boven- als de onderstroom in een groep kan ze op een prettige en heldere wijze het groepsproces sturen en actief handelen om een probleem, vooral tussen partijen, op te lossen en kennis over te dragen.

In haar trainingen, traint, adviseert en coacht zij groepen op het gebied van veranderprocessen, conflictenhantering & mediation. Daarbij leert en ervaart u als OR over; effectieve communicatie, teambuilding/teameffectiviteit, projectmatig werken en wet en regelgeving Wet op Ondernemingsraden (WOR) en Besluit Medezeggenschap Defensie ( BMD).

Naast trainer en facilitator treed Tineke ook regelmatig op als dagvoorzitter op congressen en symposia. Ze heeft als docent Communicatieve Management Vaardigheden gewerkt aan de Haagse Hogeschool.

Kernkwaliteiten van Tineke: enthousiast, gedreven, resultaatgericht en verbindend.